Ev sahibi Haberleri

Ev sahibi haberleri ve güncel Ev sahibi gelişmeleri, Ev sahibi ile ilgili tüm video, Ev sahibi fotoğrafları ve Ev sahibi haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

5 Nisan'da kira beyannamesi verme süresi sona ererken, bu mükelleflerin "pişmanlık" hükmünden yaralanarak vergilerini ödeme imkanı bulunuyor. Peki başvuru nasıl...

EKONOMİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin, 31 Mart yerel seçimleri ve Ramazan Bayramı arası tatili 16 Nisan Salı günü sona eriyor.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, milyonlarca ev sahibi için son çağrıyı yaptı.

EKONOMİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sanayide çalışan işçilerin konut ihtiyacını karşılamak için ucuza kira öder gibi ev sahibi olacakları konutlar yapılacak.

GÜNCEL

Mart ayı ile beraber kira geliri elde edenler için de resmen beyanname dönemi başladı. İşte detaylar…

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kira sözleşmeleri ile ilgili herkesi ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı.

GÜNCEL

Milyonlarca mülk sahibini yakından ilgilendiren kira beyannamesi süreci başladı. İşte, kira geliri elde edenlerin merak ettiği 10 sorunun cevabı:

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira gelirlerinin doğru bir şekilde tespit edilmesi ve beyan edilmesi amacıyla yeni bir inceleme sürecine girdi.

EKONOMİ

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), kira gelirlerinden kaynaklı vergi kayıplarının önüne geçmek için önemli bir adım attı.

EKONOMİ

Konut ve kira fiyatlarındaki artış devam ederken, kiracılar ve ev sahipleri arasında depozito konusunda anlaşmazlıklar sıkça gündeme geliyor.

EKONOMİ

Yılın başında gündeme gelen düşük faizli konut kredisi kampanyası hakkındaki belirsizlik devam ederken, uzmanlar farklı beklentileri paylaşıyor.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kiralardaki hızlı artışa karşı alınacak önlemleri açıkladı. İşte o açıklamalar…