Gözaltı Haberleri

gözaltı haberleri ve güncel gözaltı gelişmeleri, gözaltı ile ilgili tüm video, gözaltı fotoğrafları ve gözaltı haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Timur İvanov'un rüşvet aldığı şüphesiyle gözaltına alındı.

ASAYİŞ

İstanbul merkezli 11 ilde silah imalatı ve kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 41 şüpheliden 21'i tutuklandı.

DÜNYA

Almanya'da aşırı sağcı Almanya için Alternatif (AfD) Partisi ve Avrupa Parlamentosu (AP) Milletvekili Maximilian Krah için çalışan Jian G., Çin...

ASAYİŞ

İstanbul merkezli 5 ilde, düzenlenen "Sibergöz-31" operasyonunda gözaltına alınan 18 şüpheliden 16'sı tutuklandı.

ASAYİŞ

Jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlediği operasyonlarda, gözaltına alınan 7 şüpheliden 2 tutuklandı.

ASAYİŞ

Şırnak ve ilçelerinde yapılan operasyonlarda, Türkiye’ye kaçak yollarla getirildiği tespit edilen malzemeler ele geçirildi. Operasyonlarda, 27 şüpheli hakkında adli işlem...

ASAYİŞ

İlçesindeki mezarlıkta şüpheli vatandaşların görüldüğü ihbarı üzerine harekete geçen polisler yaptığı operasyonda define arayan 6 kişiyi suçüstü yakaladı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bazı ilerde yaşanan olaylarla ilgili 89 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

ASAYİŞ

Beşiktaş'ta gece kulübünde 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasında soruşturma başlatılırken, 6 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

ASAYİŞ

Tanıtım broşürü dağıtırken bir grubun saldırısına uğrayan AK Partili vatandaşın dap edilmesine ilişkin 6 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilen 8 şüpheli gözaltına alındı. İşte detaylar…

GÜNCEL

Türkiye’nin gündemine oturan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya girerek olaylara karışan 7 kişi adliyeye getirildi