Güneş Haberleri

güneş haberleri ve güncel güneş gelişmeleri, güneş ile ilgili tüm video, güneş fotoğrafları ve güneş haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Türkiye'de yenilenebilir enerji alanında yatırımlar giderek artıyor. Güneş paneli üretimi de sanayicilere çözüm ortağı oluyor.

EKONOMİ

Gaziantep Üniversitesi, sürdürülebilir enerji kullanımı ve ekonomik tasarrufun önemini vurgulayan bir adım attı. Milli Emlak Genel Müdürlüğüne ait Araban ilçesindeki...

SAĞLIK

Dr. Öğr. Üyesi Elvan Çiftçi, "Sabah saatlerinde güneş ışığında yürüyüş yapmak, depresyon semptomlarını hafifletmeye yardımcı olabiliyor." dedi.

GÜNCEL

Jeoloji yüksek mühendisi Ali Baltaş, son zamanlarda sık sık tartışılan Güneş veya Ay tutulmaları konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Güneş tutulması, astronomi meraklılarının beklediği büyüleyici bir göksel olayıdır. Peki, Tam güneş tutulması 2024 ne zaman, hangi gün?

DÜNYA

Dünya, son yılların en güçlü jeomanyetik fırtınasıyla sarsıldı. Analizlere göre, bu fırtına son 6 yılın en güçlü örneği oldu.

TEKNOLOJİ

NASA, Güneş’te meydana gelen şiddetli bir patlamanın, Dünya ve uzayda iletişim sistemlerini bozabileceği konusunda uyardı.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Gaziantep 3 Şubat Cumartesi günü hava durumu tahminleri açıklandı.