İçişleri Bakanlığı Haberleri

İçişleri Bakanlığı haberleri ve güncel İçişleri Bakanlığı gelişmeleri, İçişleri Bakanlığı ile ilgili tüm video, İçişleri Bakanlığı fotoğrafları ve İçişleri Bakanlığı haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

İçişleri Bakanlığı, tasarruf tedbirleri kapsamında koruma aracı ve polis sayısının azaltıldığını duyurdu.

EKONOMİ

İçişleri Bakanlığı yeni tasarruf tedbirleri duyurdu. İşte detaylar…

GÜNCEL

İçişleri Bakanlığı, kamu hizmetlerini güçlendirmek ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla yeni bir istihdam fırsatı sunuyor.

GÜNCEL

İçişleri Bakanlığı, Türkiye'deki iş arayanlar için sevindirici bir duyuruyla gündemde. Göç İdaresi Başkanlığı’na işçi alınacak.

GÜNCEL

İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere bin 608 sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı.

GÜNCEL

İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere bin 608 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İlan, Resmi Gazete’de yayımlandı.

GÜNCEL

Yerel seçimlere doğru ilerlerken, Türkiye'nin önemli şehirlerinden Gaziantep, siyasi liderlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

GÜNCEL

İçişleri Bakanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen ve Osmaniye'de büyük yankı uyandıran "Mahzen-3" operasyonları sonucunda, 2 ayrı örgütlü suç örgütünün çökertildiği açıklandı.

GÜNCEL

Resmi Gazete’de bugün yayınlanan duyuruya göre, İçişleri Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 11 sözleşmeli bilişim personeli alınacak.

ASAYİŞ

Sondakika: Narkogüç Operasyonları sürüyor! Adana Yumurtalık açıklarında demirleyen Liberya bandıralı Berge Torre isimli kuru yük gemisine uyuşturucu baskını düzenlendi.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanlığı, bölücü terör örgütü PKK ile DEAŞ, FETÖ ve sol terör örgütlerine düzenlenen operasyonlarda, 255 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

ASAYİŞ

Aralarında Gaziantep’in de bulunduğu 15 ilde yapılan Narkogüç Operasyonları kapsamında zehir tacirleri ve bunların taşeronu sokak satıcısı 199 şüpheli yakalandı.