İşgalci siyonist rejim Haberleri

İşgalci siyonist rejim haberleri ve güncel İşgalci siyonist rejim gelişmeleri, İşgalci siyonist rejim ile ilgili tüm video, İşgalci siyonist rejim fotoğrafları ve İşgalci siyonist rejim haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 34 bin 844'e yükseldiği belirtildi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, işgalci siyonist rejime, kapattığı sınır kapılarını derhal açması çağrısında bulundu.

DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 34 bin 622'ye yükseldiği belirtildi.

DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 34 bin 305'e yükseldiği belirtildi.

DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 33 bin 634'e yükseldiği belirtildi.

DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 32 bin 623'e yükseldiği belirtildi.

DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 32 bin 414'e yükseldiği belirtildi.

DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 32 bin 333'e yükseldiği belirtildi.

DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin, Lübnan'ın Beka şehrinde düzenlediği hava saldırısında ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının yükseldiği belirtildi.