İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EĞİTİM

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Psikoloji Öğrenci Topluluğu tarafından İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstermek için üniversite kampüsünde "sessiz yürüyüş" gerçekleştirildi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından yayınlanan bir raporda, İsrail’in bombardımanları sonucu yerle bir olan Gazze’deki konutların yeniden inşasının 80 yıl sürebileceği...

DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, "Gazze'deki siviller bu bombaların sonucunda ve (israilin) sivil yerleşim merkezlerine girdiği diğer şekillerde öldürüldü" dedi.

DÜNYA

İsrail ordusu, geçtiğimiz pazartesinden bu yana Refah’ta 100’e yakın noktaya hava saldırısı düzenlediğini belirtti.

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) çalışanları Belçika’nın başkenti Brüksel'de İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını ve AB'nin bu konudaki etkisizliğini protesto etti.

YAŞAM

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İsrail’i protesto eden Gaziantep Üniversitesi öğrencilerini ziyaret ederek destek verdi.

DÜNYA

Afrika Birliği (AFB), İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine yönelik başlattığı son saldırıları "şiddetle kınadığını" açıkladı.

DÜNYA

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek amacıyla oturma eylemi başlattı.

DÜNYA

İsrail ordusu, son 24 saatte Gazze'de 100'den fazla yere hava saldırısı düzenledi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, “Refah'a yapılacak bir saldırı stratejik bir hata, siyasi bir felaket ve insani bir...

DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 34 bin 789'a yükseldi.

SİYASET

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, uzun zamandır İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının ardından İsrail ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.