Lübnan Haberleri

Lübnan haberleri ve güncel Lübnan gelişmeleri, Lübnan ile ilgili tüm video, Lübnan fotoğrafları ve Lübnan haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Lübnan'daki Hizbullah, işgalci rejimin "Metulla" bölgesindeki düşman askerlerine ait bir mevziyi bombaladıklarını, ölü ve yaralıların olduğunu bildirdi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, bölgedeki gelişmelerin Lübnan’a yansımaları çerçevesinde, bu ülkeye yönelik seyahat uyarısı yaptı.

DÜNYA

Lübnan hükümeti, siyonist rejimi Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) şikayette bulunacağını duyurdu.

DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin, Lübnan'ın Beka şehrinde düzenlediği hava saldırısında ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

DÜNYA

Lübnan’dan İsrail’e yaklaşık 30 roket fırlatıldı. Demir Kubbe hava savunma sistemi roketlere karşılık verdi.

ASAYİŞ

İsrail'in Filistin ve Gazze Şeridi'nde 7 Ekim'den bu yana devam eden saldırılarına karşılık Lübnan'dan İsrail'e füzeler fırlatıldı.

DÜNYA

İsrail, Lübnan'ın güneyindeki Nabatieh kenti yakınlarına İHA ile hava saldırısı düzenledi.

DÜNYA

Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) "İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarındaki uygulamalarının hukuki sonuçlarına ilişkin danışma görüşü" duruşmaları devam ediyor.

Gündem

Eski bir 3 katlı bina, son günlerde etkili olan yağışların zeminini ve duvarlarını zayıflatması sonucu dün gece çöktü. Olayda çok...

DÜNYA

İsrail güçleri, savaşın başladığı günden bu yana Gazze Şeridi, Batı Şeria, Lübnan ve Suriye’de 31 binden fazla noktayı bombaladığını duyurdu.

ASAYİŞ

Lübnan’ın güneyindeki Aynata köyü yakınlarında İsrail’in bir insansız hava aracıyla gerçekleştirdiği saldırı sonucu 3 çocuk ve büyükanneleri hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Kassam Tugayları'nın, Lübnan'ın güneyinden fırlattığı füzelerin "Kiryat Şimona"ya düşmesi sonucu hedef aldığını duyurdu.