Mazot Haberleri

Mazot haberleri ve güncel Mazot gelişmeleri, Mazot ile ilgili tüm video, Mazot fotoğrafları ve Mazot haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Petrol fiyatları ve dolar kurundaki düşüş akaryakıta fiyatlarına yansıyacak. Bu gece akaryakıta gelecek rakam belli oldu.

EKONOMİ

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, “Son 1 yılda akaryakıta yüzde 300 civarında zam geldi” dedi.

EKONOMİ

Son zam ile birlikte mazotun litresinin 45 liraya yükselmesi sonrasında dolmuşçu esnafı kara kara düşünmeye başladı.

EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Toplamda 1 milyar 610 milyon 593 bin TL tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerimizin hesaplarına...

EKONOMİ

Araç sahipleri şaştı kaldı. Dün zam gelen akaryakıta bugün indirim gelmesi bekleniyor. İşte detaylar...

EKONOMİ

TürkTraktör, kuruluşunun 70. yılında geleceğin tarımı için geliştirdiği elektrikli traktör New Holland T3 Electric Power’ı Konya Tarım Fuarı'nda tanıttı.

EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin uzun süredir beklediği mazot ve gübre desteğine ilişkin müjdeli haberi verdi.

EKONOMİ

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalarla birlikte sürekli değişiyor. Son dönemde peş peşe zam gelen motorinde bu kez...

GÜNCEL

Akaryakıt fiyatlarındaki artış durmak bilmiyor. Motorine bir kez daha zam geliyor. Motorine ne kadar zam gelecek? İşte detaylar…

GÜNCEL

Motorinden sonra benzine de indirim geliyor. Benzin fiyatlarında bu gece itibarıyla 1 lira 65 kuruşluk fiyat indirimi bekleniyor.

GÜNCEL

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansımaya başladı. 1 lira 30 kuruşluk indirimin ardından motorine bir indirim daha bekleniyor.

EKONOMİ

Motorine (mazota) indirim geldi mi? Gece yarısı pompaya yansıdı! Akaryakıt fiyatları 7 Aralık 2023