Orman Haberleri

orman haberleri ve güncel orman gelişmeleri, orman ile ilgili tüm video, orman fotoğrafları ve orman haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanlığı, 72 milyon 554 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

ASAYİŞ

Ormanlık alanda çıkan yangına vatandaşlar ve ekipler müdahale ediyor.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Geleceğe Nefes" Projesi'nin ülke sınırlarını aşarak Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) Ödülü'ne layık görüldüğünü açıkladı.

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB), orman yangınlarıyla mücadele için 500'ü aşkın itfaiyeciyi "kilit noktalara" yangın söndürme uçağı filosu oluşturma kararı aldı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’da ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kurbanlık hayvan sayısının yeterli olduğunu belirterek spekülatif fiyatlara karşı uyardı.

ASAYİŞ

Kırklareli Valiliği, il genelinde 8 Mayıs'tan itibaren ormanlık alanlara girişlerin 177 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.

SAĞLIK

Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri gıda denetimlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta gece baskınları ile gıda denetimi yapan Gaziantep...

GÜNCEL

Şehitkamil Belediyesi tarafından yıl gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği kapsamında 28. Etap Şehitkamil Ormanı oluşturuldu.

GÜNCEL

Antalya'nın Kemer ilçesinde Çalış Tepesi karşısındaki ormanlık alanda, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

ASAYİŞ

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, son 3 yıl içinde Mersin bölgesinde yanan 12 bin 946 hektar ormanlık alana 4...

EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, mazot ve gübre destek ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.