Sanat Haberleri

sanat haberleri ve güncel sanat gelişmeleri, sanat ile ilgili tüm video, sanat fotoğrafları ve sanat haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


KÜLTÜR - SANAT

Gaziantep’te İl Genel Genel Meclisi Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Osmanlı Tarihi’nden Kesitler” adlı tiyatro oyunu sergilenecek.

KÜLTÜR - SANAT

Ressam Zehra Sengir, tuval üzerine akrilik ve yağlı boya tekniğinde yaptığı eserlerinden oluşan “Kuşların Şarkısında Renkler” temalı resim sergisini, 3...

KÜLTÜR - SANAT

Gaziantep'teki çocuklar, Dünya Sanat Günü kapsamında çeşitli branşlardaki sanat ve müzik etkinliklerinde bir araya geldi.

KÜLTÜR - SANAT

Ressam Orhan Zafer, tuval üzerine akrilik teknikle yaptığı eserlerinden oluşan “Kuşluk Vakti” temalı resim sergisini, 5 Nisan 2024’te SANKO Sanat...

YAŞAM

Şahinbey Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda her yaştan vatandaşa yönelik sanat, spor ve meslek edindirme kursları düzenlemeye devam ediyor.

YAŞAM

Eski Adliye Gaziantep Sanat Merkezinin ismi yarın yapılacak tören ile değişecek.

KÜLTÜR - SANAT

Türkiye'de gençler için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Gençler etkinliklerden ücretsiz veya indirimli faydalanabilecek.

KÜLTÜR - SANAT

Cumhurbaşkanı Kararı ile Resmi Gazete’de yayınlanan yeni karar, 81 ildeki gençleri sevindirdi. İşte detaylar…

KÜLTÜR - SANAT

Gaziantep, sanatseverler için unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik, tasavvufun derinliklerine inen bir sergiyi...

KÜLTÜR - SANAT

Ressam Nurdan Ulutaş’ın yaptığı eserlerinden oluşan “Yansımalar” temalı resim sergisi SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverler ile buluştu.

GÜNCEL

“Aşkın Olayım” şarkısı ile dinlenme rekorları kıran ünlü şarkıcı Simge Sağın, konserde fenalaştı! Ambulansla hastaneye kaldırıldı.

GÜNCEL

D.T. Şehitkamil Sahnesi projesi, GAGİAD 13’üncü Ödül Töreni’nde ‘Sanat’ kategorisinde ödüle layık görüldü.