Sel Felaketi Haberleri

Sel Felaketi haberleri ve güncel Sel Felaketi gelişmeleri, Sel Felaketi ile ilgili tüm video, Sel Felaketi fotoğrafları ve Sel Felaketi haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Rusya, sel felaketinde yüzlerce kişinin hayatını kaybettiğini Afganistan'a 21 ton insani yardım gönderdi.

DÜNYA

Güney Amerika ülkesi Brezilya'nın Rio Grande do Sul eyaletinde meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısı 136'ya yükseldi.

DÜNYA

Kenya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 257'ye, yaralı sayısı ise 188'e yükseldi.

DÜNYA

Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletindeki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 100’e yükselirken, 128 kişinin ise kayıp olduğu belirtildi.

DÜNYA

Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 37’ye yükseldi.

DÜNYA

Doğu Afrika ülkesi Kenya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 188'e yükseldi.

DÜNYA

Rusya'nın güneyinde Kazakistan sınırına yakın Kurgan bölgesinde, Tobol Nehri'ndeki su seviyesi 8.50 metre olarak belirlenen "tehlikeli seviye" sınırını aştı

DÜNYA

Dünyada tarih boyunca yaşanan sel felaketlerinde milyonlarca insan hayatını kaybetti. Peki dünyanın en büyük sel felaketleri ne zaman ve nerede...