Siyonist rejim Haberleri

Siyonist rejim haberleri ve güncel Siyonist rejim gelişmeleri, Siyonist rejim ile ilgili tüm video, Siyonist rejim fotoğrafları ve Siyonist rejim haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Filistin Merkezi İstatistik Bürosu, siyonist rejmin Gazze'de her saat yaklaşık 4 çocuğu katlettiğini açıkladı.

DÜNYA

Siyonist işgal rejimi sözde savunma bakanlığına bağlı sistemlerin hacklendiği ve hassas bilgilerin sızdırıldığı belirtildi.

ASAYİŞ

Siyonist rejim istihbarat servisi Mossad'a bilgi topladıkları tespit edilen 8 şüpheli "Köstebek-3" operasyonu ile yakalandı.

DÜNYA

Lübnan hükümeti, siyonist rejimi Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) şikayette bulunacağını duyurdu.

DÜNYA

Iraklı gruplar, siyonist rejimin işgal altındaki topraklarda bulunan hava üssüne İHA ile saldırı düzenledi.

DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 30 bin 800'e yükseldiği belirtildi.

DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 30 bin 717'ye yükseldiği belirtildi.

GÜNCEL

Gazze'deki direniş karşısında geri adım atan siyonist işgalciler "nispeten güvenli noktalarda" konuşlanmaya yönelik olarak "açık alanlara" çekilmeye başladı.

DÜNYA

Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Endonezya Hastanesi'nin çok yakınına peş peşe saldırılar düzenlendiğini duyurdu.

GÜNCEL

Abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdüren siyonist işgal rejimi, binlerce kişinin sığındığı Kudüs Hastanesi'nin çevresini bombalamaya devam ediyor.

GÜNCEL

Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS) yetkililerinden Ali Baraka, siyonist işgal rejiminin ABD'nin yardımıyla ayakta durduğunu belirtti.

GÜNCEL

Siyonist işgal rejimi sözde ordusundan yapılan yazılı açıklamada,  HAMAS'ın Gazze'de tuttuğu esir sayısının 229 olduğu, öldürülen asker sayısının ise 311'e...