Survivor All Star Haberleri

Survivor All Star haberleri ve güncel Survivor All Star gelişmeleri, Survivor All Star ile ilgili tüm video, Survivor All Star fotoğrafları ve Survivor All Star haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


MAGAZİN

Survıvor All Star 2024, Türkiye'nin dört bir yanındaki izleyicileri her gün daha da kendine bağlayarak ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

MAGAZİN

Survivor All Star'da her an yeni bir heyecanla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dikkatleri Seda ve Yunus Emre arasındaki gerilim çekti.

MAGAZİN

Survivor All Star, yarışmanın en gözde isimlerinden biri olan Turabi'nin sağlık sorunları nedeniyle ayrılmasıyla sarsıldı.

MAGAZİN

Survivor All Star'ın önde gelen yarışmacılarından biri olan Turabi Çamkıran, sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı.

MAGAZİN

Survivor All Star 2024'ün heyecan dolu 42. bölümünde, izleyiciler bir kez daha ekran başına kilitleyerek Merve ve Nagihan arasındaki çatışmayı...

MAGAZİN

Survivor All Star'ın iddialı yarışmacılarından biri olan Nihat Altınkaya, yaşadığı sakatlık nedeniyle İstanbul'a geri döndü.

MAGAZİN

Survivor All Star, tansiyonu hiç düşmeyen mücadelesiyle büyük ilgi çekmeye devam ediyor. İşte kavgaya dair tüm ayrıntılar…

MAGAZİN

Survivor All Star, yaşanan kavgalar ve gergin anlarla bir kez daha dikkatleri üzerine çekiyor. İşte tüm ayrıntılar…

GÜNCEL

Acun Ilıcalı katıldığı bir youtube programında eski Survivor yarışması Serkay Tütüncü hedef alan sözler söyledi. Programdan sonra Tütüncü ateş püskürdü.

GÜNCEL

Merakla beklenen Survivor All Star kadrosu şekillenmeye başladı. Acun Ilıcalı bugün bir ismi daha duyurdu.

GÜNCEL

Survivor All Star 2024 heyecanı başladı. Acun Ilıcalı yarışmaya katılan ilk ismi açıkladı. İşte adaya ilk gidecek isim...