Tuncay yıldırım Haberleri

tuncay yıldırım haberleri ve güncel tuncay yıldırım gelişmeleri, tuncay yıldırım ile ilgili tüm video, tuncay yıldırım fotoğrafları ve tuncay yıldırım haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Gaziantep’in coğrafi işaret tescilli ürünlerini Ankara’da tanıttı.

EKONOMİ

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım Antep fıstığındaki suni fiyat artışlarına yönelik tepkisini dile getirdi.

EKONOMİ

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, “Dijitalleşmenin Kaldıraç Etkisi” konulu konferansta konuştu.

GÜNCEL

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım gastronomi sektörü işletmelerine bayram tatilinde işyerlerini açma çağrısında bulundu.

EKONOMİ

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, gastronomi kenti Gaziantep’te bayram tatili için çağrıda bulundu.

GÜNCEL

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım Ramazan yardımlarının İslahiye ve Nurdağı ilçelerine yapılması çağrısında bulundu.

YAŞAM

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) bünyesinde faaliyet gösteren Gaziantep AB Bilgi Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutladı.

EKONOMİ

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, "2024'te Ticari Hayatı Etkileyebilecek Riskler ve Alacak Sigortası" toplantısında sert konuştu. 2024 manzarasının iç...

EKONOMİ

2024 yılına girerken Gaziantep, ihracatını yüzde 2,8 oranında artırarak 814 milyon 308 bin dolarlık bir başarıya imza attı. Bu başarı,...