Ülke Haberleri

ülke haberleri ve güncel ülke gelişmeleri, ülke ile ilgili tüm video, ülke fotoğrafları ve ülke haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SAĞLIK

Ülke genelinde son günlerde sıcaklıkların belli bir seviyeye ulaşmasıyla yaşanan sıcaklık artışları kalp ve tansiyon hastalıklarını tetikliyor.

DÜNYA

Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın iki ülkenin diplomatik ilişkilerinin 60. yılında yarın Türkiye'ye gelecek.

YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinin çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesinin beklendiğini belirterek, 15 il için sarı...

DÜNYA

BM, Sudan'daki iç savaş nedeniyle insani ihtiyaçların artmaya devam ettiğini ve şimdiye kadar yaklaşık 6,7 milyon kişinin ülke içinde yerinden...

YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkenin bazı kesimlerinde gece saatlerinden itibaren kuvvetli yağış ve fırtına beklendiğini belirtti.

YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın için ülke sağanak beklendiğini belirterek 28 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.

YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki bir haftalık süreçte ülke genelinde yağışlı havanın etkili olmasının beklendiğini açıkladı.

GÜNCEL

TikTok’un ABD’deki varlıklarının başka bir şirkete satılmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasa tasarısı kabul edildi.

YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkenin iç ve batı kesimlerinde beklenen kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 45 il için "sarı" kodlu uyarıda...

YAŞAM

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, ülke genelinde arması bekleniyor.

YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinin parçalı bulutlu olacağını baz bölgelerde de sağanak ve karla karışık yağmur beklendiğini belirtti.

YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğinin tahmin edildiğini belirtti.