Türkiye genelinde uyuşturucu ve uyuşturucu tacirleri ile olan mücadele sürüyor. Ağrı’da gerçekleştirilen operasyonda, 761 kilogram metamfetamin ele geçirildi, 2 şüpheli ise yakalandı. Bakan Yerlikaya, operasyonun detaylarını anlattı.

O P E R A S Y O N-2

2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Bakan Yerlikaya, “Ağrı'da yaptığımız operasyonumuzla; 761 kg metamfetamin ele geçirerek, insanlara arz edilmesini ve toplum sağlığına zarar verilmesini engelledik. EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımız ve Ağrı Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu düzenlenen operasyonumuzda; Yabancı Uyruklu 2 şüpheliyi yakaladık.”

UYUŞTURUCU İNSANLIK SUÇUDUR

Bakan Yerlikaya açıklamasında ayrıca, “Bizim bütün mücadelemiz, bir insanlık suçu olan uyuşturucudan, başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı korumak. Ve biz bu mücadeleyi, sadece ülkemiz için değil, tüm insanlık için yapıyoruz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: Ayhan Duman