İLAN
T.C. GAZİANTEP 2. TÜKETİCİ MAHKEMESİNDEN

ESAS NO : 2026/109 Esas
İLANEN TEBLİĞ
OLUNACAK
DAVALILAR : 1- ABDELRAHMAN ELSAYED
2- AHMED FOUAD ELSAYED ABDELRAHIM ELDAWY
3- MOAMENBELAH AHMED FOUAD ELSAYED ABDELREHIM MOAMENBELAH AHMED FOUAD ELSAYED ABDELREHIM
Davacılar Hadice Yılmaz, Mehmet Yağcı, Mustafa Kaya, Rabia Uçar, Songül Yağcı ve Şıhmehmet Uçar tarafından aleyhinize açılan İtirazın İptali davasında; adreslerinize çıkarılan tebligatların bila tebliğ iade edilmesi ve yapılan adres araştırmalarından sonuç alınamaması nedeniyle dava dilekçesi ve tensip tutanağının ilanen tebliğine karar verilmiştir.
Davacılar; hac seyahatine ilişkin hizmetin gereği gibi yerine getirilmediğini ileri sürerek Gaziantep İcra Dairesinin 2025/107803 Esas sayılı dosyasına yapılan itirazın iptali ile takibin devamına, %20'den az olmamak üzere icra inkâr tazminatına ve ayrıca manevi tazminata karar verilmesini talep etmektedir.
Dava dilekçesine karşı tebliğden itibaren iki hafta içinde cevap verebileceğiniz, bu süre içinde dayandığınız delilleri bildirerek elinizde bulunan delilleri dosyaya sunmanız, aksi hâlde süresinde sunulmayan delillere dayanmaktan vazgeçmiş sayılacağınız ihtar olunur.
İşbu ilan, dava dilekçesi ve 09/04/2026 tarihli tensip tutanağının tebliği yerine geçmek üzere ilanen tebliğ olunur.

#ilangovtr Basın No ILN02551712