İYİ Parti eski Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, evinin önünde silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı. Ergen, siyasette yaşadığı sorunların bu olaya neden olduğunu söyledi.

Olay, Side Mahallesi 1528 Sokak’ta bulunan bir sitede gerçekleşti. Alınan bilgiye göre; Hüseyin Ergen’in otomobiline yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, elindeki silahla Hüseyin Ergen’i vurmak istedi ancak silah tutukluk yaptı. Bunun üzerine şüpheli olay yerinden kaçtı. Ancak 50 metre sonra geri dönerek Hüseyin Ergen’e silahını doğrulttu. Hüseyin Ergen kaçmaya çalışırken şüpheli ateş etti. Şüpheli, Hüseyin Ergen’i yaralayıp yaya olarak olay yerinden uzaklaştı. Hüseyin Ergen ise aracına binip Side’deki bir özel hastaneye gitti. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olayın ardından Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Side Jandarma Karakolu, Jandarmanın Dedektifleri Jasat ve Olay Yeri İnceleme timi, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Hastanedeki tedavisinin ardından jandarmaya ifade veren Hüseyin Ergen, hastaneden çıkarken kısa bir açıklama yaptı. Hüseyin Ergen, sivil hayatında kimseyle problemi olmadığını, siyasette yaşadığı olayların bu saldırıya sebep olduğunu belirtti.

Kaynak: Yeniçağ