İyi Parti Gaziantep’te sular durulmuyor. Daha önce eski İl Başkanı Mehmet Başaran hakkında sert açıklamalarda bulunarak Gençlik Kolları Başkanlı görevinden istifa eden Hasan Hüseyin Aydemir, İYİ Parti’den de istifa etti.

Siyasi partiler 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürürken İYİ Parti Gaziantep’te istifa şoku yaşandı. Daha önce Eski İl Başkanı Mehmet Başaran hakkında sert açıklamalarda bulunarak Gençlik Kolları Başkanlı görevinden istifa eden Hasan Hüseyin Aydemir, İYİ Parti’den de istifa etti.

Aydemir İYİ Parti’den İstifa Etti

İstifa haberini sosyal medya hesabından duyuran Hasan Hüseyin Aydemir, “Siyasetin bu kadar vasatlaştığı, bedbahtlaştığı, acımasız, pervasız ve tutarsız manevralarının yoğun olduğu bir dönemde; Daha önce İYİ Partide olan gençlik kolları il başkanlığından istifa etmiştim, bu gün aldığım karar ile İYİ Partiden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hasan Hüseyin Aydemir İyi̇ Parti’den De Istifa Etti

Daha önce İYİ Parti Gaziantep Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Hasan Hüseyin Aydemir,  Temmuz ayında eski İl Başkanı Mehmet Başaran hakkında sert açıklamalarda bulunarak Gençlik Kolları Başkanlı görevinden istifa etmişti.

2 Hafta Önce tekrardan Gençliğin Başına Geçmem İstenildi  

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tokdemir’in sosyal medya hesabı üzerinden partiden istifa eden isimlere yönelik yaptığı paylaşımı da alıntılayan Aydemir, ‘’Umarım bu paylaşımını bana hitaben yapmamışsındır. Çünkü daha 2 hafta öncesine kadar tekrardan gençliğin başına geçmem istenildi, kibarca kabul etmedim’’ dedi.

Muhabir: Bahri Uçar