31 Mart Yerel Seçimlerine tek başına girme kararı alan İYİ Parti’de aday tespit çalışmaları devam ediyor. İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Şerif Başkülekçi, partisinin aday belirleme çalışmalarının devam ettiğini, kendilerine rakip olarak gördükleri AK Parti’nin Gaziantep adaylarını beklediklerini açıklamıştı.

Gözler İyi Parti’de

AK Parti’nin Büyükşehir Adayını açıklamasının ardından gözler İYİ Parti’ye çevrildi. Geçtiğimiz hafta Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş, Gaziantep’i ziyaret etmiş, İl Divan Toplantısında önemli mesajlar verilmişti. Toplantı sonrasında Gaziantep’te en çok merak edilen konu İYİ Parti’nin adayları oldu.

Gürban’dan Dikkat Çeken Açıklama

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban partisinin aday tespit çalışmalarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Gürban, Gaziantep’te tüm halkımızın oylarına talibiz. İYİ Parti kendi adaylarıyla Gaziantep’te tüm ilçelerde aday çıkartacak. Büyükşehir adayı da sürpriz bir isim olabilir’’ ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Adayı Sevilen Bir İş Adamı

Şehitkamil Belediye Başkan adaylığı konusunun sorulması üzerine ise Gürban, ‘’Şehitkamil’de Gaziantep’in çok sevdiği bildiği bir iş adamıyla görüşüyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Adana Örneği Gündemde

Adana’da Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş’i Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösteren İYİ Parti’nin Gaziantep’te de aynı yöntemi izleyebileceği konuşuluyor.