İYİ Parti’den istifa eden İl Başkanı Hasan Büyükçam ve beraberindeki 100 kişi, CHP’ye geçti. CHP Isparta İl Başkanlığı’nda düzenlenen üye katılım töreninde konuşan CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, “CHP, artık Isparta’da her dönem birilerinin arkasından giden, birileri ile iş birliği yapan bir parti değildir. Herkes hesabını kitabını ona göre yapsın. Cumhuriyet Halk Partisi bugün bize güç veren dostlarımız ile birlikte artık Isparta’da yeni bir denklem oluşturuyor ve bu denklemin sonucunda da halkçı belediyecilik ile buluşturacağız Ispartalıları” dedi.

Isparta’da İYİ Parti’den istifa edip CHP’ye katılan 100 kişi için CHP Isparta İl Başkanlığı’nda üye katılım töreni yapıldı.

Törende söz alan CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, şöyle konuştu:

“Bugün hem benim açımdan hem hepimiz açısından Isparta’nın siyasi tarihi açısından çok özel ve önemli bir gün. Bugün sizlerle birlikte Isparta ittifakının ilk adımlarını atıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi, artık Isparta’da her dönem birilerinin peşinden giden, birileri ile iş birliği yapan bir parti değildir. Herkes hesabını kitabını ona göre yapsın. Cumhuriyet Halk Partisi bugün bize güç veren dostlarımız ile birlikte artık Isparta’da yeni bir denklem oluşturuyor ve bu denklemin sonucunda da halkçı belediyecilik ile buluşturacağız Ispartalıları. Isparta’daki konut sorununu, trafik sorununu, kent yoksulluğunu ve aklınıza gelebilecek birçok sorunu Atakan başkanımızın adaylığı sürecinde buradaki yol arkadaşlarımız ile çözmeye hazırız. Isparta artık, iptal edilen festivallerle kar yağışında elektriğinden ve yollarından mahrum kalan bir şehir olmayacaktır. İşte bu yeni ekip Isparta’ya bu vizyonu getirecektir. Buna gönülden inanıyoruz.

31 Mart’a koşarak gidiyoruz. Sizlerin bize verdiği güçle Isparta Belediyemizi Atakan başkanın önderliğinde kazanmaya niyetliyiz. Tekrar şunu söylüyorum, Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel sık sık ifade ediyor; burası baba evidir, baba ocağıdır. Hepiniz baba evine baba ocağına hoş geldiniz.”

Kaynak: Medya Radar