Uşak'ta İYİ Parti'de gerçekleşen toplu istifaların ardından, yaklaşık 250 kişi düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'ye üye olarak, yerel seçimlerde CHP'nin Uşak Belediye Başkan adayı Özkan Yalım'a destek vereceklerini açıkladı.

Uşak'ta İYİ Parti üyesi 250 kişi, partilerinden istifa ederek CHP'ye üye oldu. Sembolik bir törenle İYİ Parti Belediye Meclisi Adayı Dr. Mehmet Akif Şanlı, İYİ Parti Uşak Milletvekili Adayı Tolga Pirinçci ve İYİ Parti Uşak Kurucu İl Başkanı Evren Duygu'ya CHP rozetleri takıldı.

CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan, toplu geçişin ardından yaptığı açıklamada, herkesin ortak hedefinin daha yaşanılabilir bir Uşak yaratmak olduğunu belirtti. Uşak'ın Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar olduğunu vurgulayan Yazgan, "Belediye başkan adayımız Özkan Yalım ile birlikte Uşak'ın makûs tarihini değiştireceğiz. Sosyal belediyeciliği biz sağlayacağız" dedi.

İyi̇ Parti1-1

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, toplu geçişin ardından yaptığı konuşmada, 31 Mart'taki seçimden başarıyla çıkacaklarına olan inancını paylaştı ve katılımlar için teşekkür etti.

Milletvekilliği döneminde Uşak'ın sorunlarını meclise taşıyan Özkan Yalım'a destek veren CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, şeffaf belediyeciliği vurgulayarak, "Yapılan yolsuzlukların hesabını biz soracağız. Herkese hizmet getireceğiz, çaldıkları her şeyi geri alarak Uşak halkına teslim edeceğiz" dedi. Karaoba, "Bizler 5'li çetelere değil, herkese hizmet getireceğiz" sözleriyle Uşak halkına yönelik güçlü bir taahhütte bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi