Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, karşı şeritten gelen kamyonet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, kamyonet sürücüsü hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ve annesi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri, yaralıları hastaneye sevk etti. Kamyonet sürücüsünün cenazesi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kaza, dün akşam saat 18.00 civarında Aksu ilçesine bağlı Yurtpınar Mahallesi Kurşunlu Caddesi’nde yaşandı. Mehmet A. (29) yönetimindeki 07 AAT 197 plakalı Scoda marka otomobil, karşı yönden gelen Rıza Kaya idaresindeki 4907 YU 682 plakalı BMC marka kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilin motor bölümü hurdaya dönerken, kamyonet de şarampole yuvarlandı. Kazayı gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kamyonetin ön bölümünde sıkışan Rıza Kaya’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kaya’nın cansız bedeni, araçtan çıkarılarak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otomobilde yaralanan sürücü Mehmet A. ve annesi Emine A. ise ambulansla hastaneye götürüldü.

Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaza nedeniyle trafiğe kapanan yolda güvenlik önlemi aldı. Araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.