Boşanma sürecinde olan S.D. (41), eşi A.D. (37) ve kayınpederi Y.D.'ye silahla saldırdı. Olay, A.D.'nin işe gitmek için babası Y.D. ile evlerinden çıktığı sırada meydana geldi. S.D. ile karşılaşan A.D., tartışmaya başladı. Tartışmanın kızışması üzerine S.D., yanında bulunan silahı çekerek eşi ve kayınpederine ateş etti. Kurşunların hedefi olan A.D. ve Y.D. yaralandı, S.D. ise olay yerinden kaçtı.

OLAY YERİNE ACİL MÜDAHALE

Olay Yerine Acil Müdahale!

Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri, olay yerine hızla sevk edildi. Yaralanan A.D. ve Y.D., ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan A.D., ilk müdahalenin ardından Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

FAİLİN DRAMATİK SONU

Failin Dramatik Sonu

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde 6 boş kovan buldu. Olayın faili S.D.'yi yakalamak için başlatılan geniş çaplı çalışma, S.D.'nin İspat Cami Mahallesi Yüksekokul Sokak’taki boş bir arazide başından vurulmuş halde bulunmasıyla sonuçlandı. Ağır yaralı olduğu belirlenen S.D., ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

YETKİLİLERDEN İNCELEME

Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın, olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA