Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi'ni hiç duydunuz mu ya da gittiniz mi bilmiyoruz. Ancak hem Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne hem de özel sektöre ait tesislerin bulunduğu ideal bir kış tatil ve sporları merkezi olarak önerebiliriz. Üstelik eskilerin deyimiyle 2 adım ötede.

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi (1)

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin önemli bir kaynak ve mesai harcayarak oluşturduğu Yedikuyular Kayak ve mesire yeri bölgemizin en güzel kışlık eğlence, tatil ve spor mekanlarından birisi.

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi (3)

Merkeze 20 km. uzaklıkta. Yolu ve ulaşımı oldukça iyi ve kaliteli. Tesisler yeterli. 4 adet kayak pisti her düzeydeki kayak meraklısı için gayet keyifli ve yeterli. Ekipman kiralama ve kayak dersi alma imkanı mevcut.

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi (4)

Yedikuyular kayak ve mesire merkezi Merkeze bağlı Dulkadiroğlu ilçesinde yer alıyor. Yedikuyularda belediye ve ayrıca da özel sektöre ait tesislerde konaklama ve tesis olanaklarından yararlanma imkanı bulunuyor.

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi (2)

Kayak ve kış sporlarının yanında fotoğrafçılığa merakı olanlar için de mükemmel kareler sunan Yedikuyular için bizce bir hafta sonunuzu ayırırsanız, hiç de pişman olmazsınız.

Muhabir: MEHMET FENER