Günün Süper Lig mücadelesinde Galatasaray, Trabzonspor'u deplasmanda 5-1'lik skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın ardından Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesinin ekstra bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

Çok Konsantre Bir Şekilde Buraya Geldik

Kerem Aktürkoğlu, Trabzon deplasmanında elde ettikleri galibiyeti değerlendiren açıklamalarda bulundu. Aktürkoğlu, "Çok konsantre bir şekilde buraya geldik. 3 puandan bir şey düşünmüyorduk. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi ekstra bir motivasyon oldu" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin Puan Kaybetmesi Motivasyon Oldu

Aktürkoğlu, "Çok konsantre bir şekilde buraya geldik. 3 puandan bir şey düşünmüyorduk. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi ekstra bir motivasyon oldu" dedi.

Bence Mükemmel Oynadık

Maçın genel performansını da değerlendiren genç futbolcu, "Bence mükemmel oynadık. Trabzonspor deplasmanında 5 atmak kimseye nasip olmaz. Sonuna kadar hak ettik. Taraftarlara armağan olsun" ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının elde ettiği bu önemli zaferle birlikte moral bulurken, Kerem Aktürkoğlu'nun etkili performansı gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Haber Merkezi