NOW TV'nin yeni sezonda devam edecek olan popüler dizisinden, başrollerden Halil İbrahim Ceyhan'ın ardından iki isim daha ayrılıyor.

DİZİNİN YENİ SEZON HİKAYESİ DEĞİŞİYOR

Yeni sezonda "Kirli Sepeti" dizisinin hikayesinde büyük değişiklikler olacak. Dizinin hikayesinde bazı zengin ailelere veda edilerek yeni karakterlere yer verilecek. Bu değişikliklerin ardından ilk ayrılık haberi, dizide Murat karakterini canlandıran Halil İbrahim Ceyhan'dan gelmişti.

HALİL İBRAHİM CEYHAN'DAN VEDA MESAJI

2-90

Halil İbrahim Ceyhan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Başta bana güvenerek Murat rolünü teslim eden yapımcımız Fatih Aksoy olmak üzere, yönetmenlerim, set ekibinde yer alan tüm arkadaşlarıma ve birbirinden değerli oyuncu dostlarıma çok teşekkür ederim. Güzel bir sene geçirdik şimdi yeni heyecanlara yol alma vakti… Hoşçakal Kirli Sepeti" ifadelerini kullanarak diziden ayrıldığını duyurmuştu.

SERHAT KILIÇ VE GÖZDE SEDA ALTUNER DE AYRILDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziden ayrılan tek isim Halil İbrahim Ceyhan olmadı. Dizide Feyyaz karakterini canlandıran Serhat Kılıç ve Nergis karakterine hayat veren Gözde Seda Altuner de ekibe veda etti. Bu ayrılıklarla birlikte dizide daha fazla değişiklik olacağı ve yeni karakterlerin diziye dahil olacağı belirtildi.

Muhabir: MEHMET FENER