Dizi, Selahaddin Eyyubi'nin hayatını ve zaferlerini eşsiz bir anlatımla aktararak, izleyicilere adeta bir zaman yolculuğu yaşatıyor.

YENİ BÖLÜMLE TARİHE IŞIK TUTUYOR!

Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölüm, tarihe ışık tutan sahneleri ve etkileyici anlatımıyla dikkat çekiyor. Seyirciler, Selahaddin Eyyubi'nin hayatındaki döneme tanıklık ederek, büyük zaferlerin izini sürecekler. Hangi tarihi anlar ekrana gelecek, izleyicilere neler yaşatılacak? Tüm bu soruların yanıtları, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin bu akşamki bölümünde cevap bulacak.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ BUGÜN VAR MI, SAAT KAÇTA?

Tarih ve dizi tutkunları, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yeni bölümünü merakla bekliyor. Bugün var mı, saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak gibi soruların yanıtları için haberimizi takip etmeye devam edin! Efsanevi bir hikayenin izini sürmek ve tarih kokan bir yolculuğa çıkmak için ekran başında yerinizi almayı unutmayın!

"Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi", heyecan dolu yeni bölümüyle 05 Şubat 2024 Pazartesi akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Tarihi anların ve büyük zaferlerin izinde unutulmaz bir deneyim yaşamak için bu etkileyici yapımı kaçırmayın!

Muhabir: MEHMET FENER