Ankara’nın Keçiören ilçesinde, bir market sahibi ile iki kadın arasında alışveriş nedeniyle çıkan tartışma sonucu 10 kişilik bir grup markete saldırdı. Olayda 1 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı. Polis, olayla ilgili 6 kişiyi gözaltına aldı ve soruşturma başlattı.

Olay, Yükseltepe Mahallesi Karakeçili Caddesinde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre market sahibi S.İ., markete gelen iki kadın müşteri ile alışveriş sırasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kadınlar akrabalarına haber verdi. Ertesi gün 10 kişilik bir grup, 2 araçla markete geldi. Market sahibi S.İ. ile grup arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 

Kavgada Kan Aktı

Çevre esnafının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede olayda 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı belirlendi. Yaralılar yakındaki hastanelere sevk edildi. Polis ekipleri ise olayla ilgili 6 kişiyi gözaltına aldı ve soruşturma sürdürüyor.

Kaynak: İHA