O 3 bölgede toz taşınımı bekleniyor O 3 bölgede toz taşınımı bekleniyor

Türkiye bu hafta sonu sandık başına giderek yerel seçimler için oy kullanacak. Seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeyen AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan seçim çalışmaları kapsamında Plastik Ayakkabıcılar Poliüretan Terlikçiler ve Yan Sanayicileri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Murat Gün ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milletvekili Çelikaslan küresel anlamda yaşanılan ekonomik krizin kısa bir süre içerisinde aşılacağını ve Türkiye’de enflasyon rakamlarının ciddi anlamda düşeceğini vurguladı. AK Parti olarak Gaziantep esnafına ve sanayicisine her zaman destek olmak için elinden gelen gayret ve çabaları gösterdikleri dile getiren Milletvekili Çelikaslan hafta sonu gerçekleşecek yerel seçimler için kooperatif başkanı ve üyelerinden destek istedi.

1

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Murat Gün ise Türkiye için üretmeye ve istihdam sağlamaya devam edeceklerini belirtti. Koronavirüs ve deprem sürecinde tüm zorluklara rağmen ayakkabıcı esnafı olarak üretmekten ve istihdam sağlamaktan hiçbir zaman geri durmadıklarını vurgulayarak bundan sonra da aynı şekilde ülkemizin ekonomisine destek sağlamak adına üretmeye ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Milletvekili Çeliksan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Gün hafta sonu gerçekleşecek yerel seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diledi.

Muhabir: Mehmet Fener