Teknik direktör İsmail Kartal ile yolları ayıran Fenerbahçe, Real Madrid, Chelsea, Manchester United gibi büyük takımları çalıştıran teknik direktör Jose Mourinho ile görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi.

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yayımlanan açıklamada, "Teknik direktörlük görevi için Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho ile görüşmelere başladığını KAP’a bildirmesi milyonlarca Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırırken Mourinho'nun Fenerbahçe'ye maliyeti de belli oldu! İşte dudak uçuklatan o rakam...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un başkan adayı Aziz Yıldırım'ın seçim vaadi olan Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Başkan adayı Aziz Yıldırım'ın seçim vaadi olan Portekizli teknik adamı bitiren Koç'un seçimi kazanmayı garantilediği iddia edilirken, Mourinho'nun Sarı-lacivertli ekipten alacağı ücretin detayları da belli oldu.

Mourinho ismi Fenerbahçe taraftarını oldukça heyecanlandırırken tecrübeli hocanın sarı-lacivertli kulübe maliyetinin iki yıl için 47 milyon euro (1 milyar 650 milyon TL) olacağı ifade ediliyor.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu, "Jose Mourinho'nun 2 yıllık maliyeti, vergilerle birlikte 46-47 Milyon Euro, net bilgidir bu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bahri Uçar