Programın açılış konuşmasını yapan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bayram, Dünya Mühendisler Günü'nün önemini vurgulayarak, mühendislerin topluma sağladığı katkıların altını çizdi. Bayram, bu özel günün kutlanmasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

MÜHENDİSLER GÜNÜ KUTLANDI

Mühendislik Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Günal, mühendislik topluluğu olarak birlikte çok güzel işler başardıklarını ve bu tür etkinliklerin topluluk ruhunu pekiştirdiğini belirterek, Dünya Mühendisler Günü'nü kutladı.

TOPLULUK ÜYELERİNİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLANACAK

Mühendislik Topluluğu Başkanı Ahmet Çağrı Cömet ise Dünya Mühendisler Günü’nü kutlayarak, daha fazla etkinlik düzenleyip topluluk üyelerinin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından farklı mühendislik alanlarından beş uzman konuşmacı, kariyer yolculuklarını ve sektörel deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Etkinlikte TEMSA Business Development Coordinator Ezgi Kütük, TOMBank Software Developer Arzu Dabanyasti, HeyNews Kurucusu Çağrı Sarıgöz, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Gaziantep İl Temsilci Yardımcısı Onur Aydın ve Küçükparmak Engineering Industry Trade Genel Müdürü Başar Küçükparmak yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi