AFAD sabah 09.00’da Malatya’nın Battalgazi İlçesi’nde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem Gaziantep’te de hissedildi. Hissedilen deprem vatandaşlarda büyük bir paniğe neden oldu. Depremin ardından Deprem Uzmanı Naci Görür meydana gelen depreme dair açıklamalarda bulundu.

GAZİANTEP’TE PANİĞE NEDEN OLDU

Malatya’nın Battalgazi İlçesi’nde meydana gelen deprem Gaziantep’te de hissedildi. Depremin ardından bazı vatandaşlar sokaklara döküldü. Meydana gelen deprem kent genelinde paniğe neden oldu.

NACİ GÖRÜR’DEN FLAŞ AÇIKLAMA GELDİ

Deprem Uzmanı Naci Görür, depremin ardından önemli açıklamalarda bulundu. "Bu deprem yeni bir kırılmanın habercisi mi?" sorusuna yanıt veren Görür, “Malatya-Gülümuşğı’nda 5.6 deprem oldu. Deprem Doğu Anadolu Fayı’nın kırılmamış kesimi üzerinde. Geçmiş olsun.” Dedi.

Kaynak: Mehmet Fener