Milliyetçi Hareket Partisinden Araban Belediye başkanı seçilen Mehmet Özdemir, 31 Mart yerel seçimler sonrası kendisine destek olan vatandaşlara teşekkür etti. Araban’a hizmet etmek için 5 yıl boyunca bugünü beklediğini ifade eden Özdemir ,” Saygı değer dava arkadaşlarım gönüldaşlarım. Değerli Araban’lı gönlü geniş kalbi temiz kardeşlerim .Sizleri en kalbî duygularımla, sevgi ve saygılarımla muhabbetle selamlıyorum. Bildiğiniz gibi 31 Mart 2024 ‘te yapılan seçimlerde Araban halkının teveccühü ile 5 yıllık bir aradan sonra bu göreve yeniden seçildim. Hem seçim öncesinde hem de seçim sürecinde sıklıkla kullandığım bir cümle vardı: “Güneş yeniden doğacak!..” Evet, çok şükür bugün eskisinden daha parlak doğdu bu güneş… Eskisinden daha kuvvetli, daha göz alıcı ve daha aydınlatıcı…Bu güneş sadece bizim üzerimize doğmadı tabii ki… Bu güneş hizmet için doğdu, çalışmak için güç vermeye; güç katmaya doğdu…Velhasıl Araban’ımızın gelişmesi için doğdu… Çünkü Araban’a hizmet aşkıyla dolu biri olarak 5 yıldır bugün için kendimi hazırladım, projelerimi hazırladım ve bugünü bekledim. Bu topraklarda yaşayan her bir Araban’lıya hizmet etmek adına yola çıktım. Allah, çıktığımız bu yolda bizi utandırmasın daha da önemlisi muvaffak kılsın. Allah’a şükür muvaffak olduk. Asıl mücadelemiz şimdi başlıyor.  Çünkü yapacak daha çok işimiz var.” İfadelerini kullandı.

CHP'den Kılıçdaroğlu'nun Paylaşımına Sert Yanıt: Herkes Bunu İyi Bilsin CHP'den Kılıçdaroğlu'nun Paylaşımına Sert Yanıt: Herkes Bunu İyi Bilsin

“BELEDİYEMİZİN DE KAPISI TÜM HEMŞERİLERİMİZE AÇIKTIR!” 

Gidenin değil eser bırakmayanın ardından ağlanması gerektiğini dile getiren Özdemir açıklamasına şöyle devam etti; “Sevgili hemşerilerim, artık seçimleri geride bıraktık; projelerimizi anlattık, yapabileceğimiz şeyleri ortaya koyduk bundan sonra bize düşen tek bir şey var: Çalışmak, çalışmak ve yine çalışmak!.. Belediye Meclis Üyeleri ve çalışma arkadaşlarımla size layık olmak ve verdiğimiz sözleri tutmak için sadece çalışacağız; evet, çok çalışacağız…Bu azim ve kararlılıkla şu da bilinsin ki gönlümüzünde, Belediyemizin de kapısı tüm hemşerilerimize açıktır! Ne diyordu Şeyh Edebâlî, Osman Gazi Han’a: Üşengeçlik başkalarına, gayretlendirmek bize…Suçlamak başkalarına, katlanmak bize…Güceniklik başkalarına, gönül almak bize düşer…Gidenin değil eser bırakmayanın ardından ağlanmalı, durmaya, dinlenmeye hakkımız yok çünkü süre az! Şu biliniz ki artık bugün farklı bir gündür. Bugün küskünlükleri, kırgınlıkları, olumsuz her ne varsa ayağımızın altına aldığımız gündür.  Bugün güneş yeniden daha açık daha kuvvetli daha ahenkli daha kardeşane doğmuştur.  Sözlerime son verirken bizi hizmete memur kılan, bize güvenen ve bizden desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanı’mıza, Sayın bilge liderimiz Devlet Bahçeli, meclis idare amirimiz milletvekilimiz TBMM İdare Amiri Sayın Av.Sermet Ataya,İl başkanımız Sayin Mustafa Bozgeyik’e İlçe Başkanıma İttifakı’nın tüm bileşenlerine sonsuz teşekkürler …  Bir teşekkür ,belki de en büyük teşekkür de bu kutsal ayda toz ,toprak, çamur ,yağmur demeden aç susuz bir şekilde  en ücra köylere, en kuytu mahallelere giderek çalışan tüm dava arkadaşlarıma… Sizi mahcup etmeyeceğim!”

Mehmet Özdemir Kimdir?

1967'de Gaziantep’in Araban ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Araban’da tamamlayan Özdemir, 2004-2009 yıllarında MHP'den Araban meclis üyeliği yaptı. 2009-2019 yıllarında Araban Belediye Başkanlığı görevine seçilen Özdemir, ilçede hırdavatçılık üzerine esnaftır. Özdemir, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Muhabir: Haber Merkezi