Türkiye, 6 Şubat 2023 tarihinde Asrın Felaketi’ni yaşamıştı. 11 ili etkileyen depremlerde 53 binden fazla insanımız hayatını kaybetmiş, 100 binin üzerinden insanımız ise yaralanmıştı. 04.17’de yaşanan Asrın Felaketi’nin izleri kapatılmaya devam ederken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel depremin yıldönümü dolayısıyla bölgede bulunan illeri ziyaret edecek.
GAZİANTEP VE OSMANİYE’DE PROGRAMLARA KATILACAK
Özel’in ziyaret programı kapsamında bugün Osmaniye ve Gaziantep’te ziyaretler gerçekleşecek. Özel’in ilk durağı Osmaniye olacak. İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Özel, Deprem Şehitleri Mezarlığı ile Konteyner Kent ziyaretlerinde bulunacak.
ÖZEL NURDAĞI’NA GİDECEK
Özel’in Gaziantep’teki programı da belli oldu. Özel, Nurdağı İlçe Başkanlığını ziyaret edecek. Bu ziyaretin ardından Konteyner Kente gidecek olan Özel, Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için okutulacak Mevlit törenine katılacak.




