Nur Viral'in sunumuyla Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı, yine ağızları açık bırakan bir itirafa sahne oldu. Canlı yayında izleyicilerin sorularını yanıtlayan Nur Viral, bir konuktan gelen itirafla şoke oldu.

CASUS PROGRAMIYLA ALDATMAYI ÖĞRENDİ

Kocasının onu her gün aldattığını söyleyen konuk, "Kocamın telefonuna casus programı yükledim ve aldatıldığımı öğrendim" dedi. 1,5 aydır eşinin eve geç gelmesinden şüphelendiğini söyleyen konuk, eşini affettiğini ancak yaşananlar aklına gelince dayanamadığını dile getirdi.

NUR VİRAL'DEN SERT TEPKİ

Nur Viral, aldatan kişi için "İyi olmuş ona. Yaşattığını yaşasın o da" ifadelerini kullandı.

PSİKOTERAPİSTTEN DEĞERLENDİRME

Mynet'te yer alan habere göre, programda yer alan Psikoterapist Şeyda Betül Kılıç ise ilişkinin derinliğini öğrenmek için sorular sordu. Konuk, kocasının aldattığı kişiyle bir kereliğine cinsel ilişkiye girdiğini ve ondan helallik istediğini söyledi.

Kılıç, "İlişkiler bazen böyle imtihanlarla karşılaşabiliyor. İlişkimizde neye ihtiyacımız var? Buna bakmamız gerekiyor. Birçok kişinin hayatındaki bu üçüncü kişiler çoğunlukla evliliğini korumak için yapılıyor. Buradaki bu kırılmanın neye hizmet ettiğine bakmamız gerekiyor." dedi.

Kaynak: Mynet