Rektörlük makamında gerçekleştirilen görüşmeye; Nijer’den Tıp Fakültesi öğrencisi Bouchra Youssoufa Soumana, Mühendislik Fakültesi öğrencisi Hadiza İbrahim İssaka ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Rachida Mamane İssoufou ile Etiyopya’dan Tıp Fakültesi öğrencisi Amir Ahmed Seid, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Akrem Arif Mohammed ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi Meraw Belete Haile katıldı.

Görüşmede, öğrencilerin eğitim süreçleri, kampüs yaşamı ve uluslararası öğrencilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Mesut Sait Doğan, uluslararası öğrencilerin Gaziantep Üniversitesi’nin kültürel çeşitliliğine önemli katkı sağladığını belirterek, “Farklı ülkelerden gelen öğrencilerimiz, üniversitemizin evrensel kimliğini güçlendiriyor. Bizler de onların akademik başarıları ve sosyal uyumları için her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi