Ziyaretlerinde siyasi söylemlerden kaçınan Başkan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek, eksiklikleri tespit etmeye odaklandı.

KIRSAL MAHALLE ZİYARETLERİ

Rıdvan Fadıloğlu ve beraberindeki heyet, Akçagöze, Akçaburç, İncesu ve Erikli Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Her mahalle ziyaretinde büyük ilgi gören Başkan Fadıloğlu, özellikle yaşlılar, kadınlar ve çocuklara özel ilgi gösterdi ve çeşitli hediyeler dağıttı.

SİYASİ PROPAGANDA DEĞİL, VATANDAŞ İLGİSİ

Ziyaretlerin siyasi propaganda amacı taşımadığını belirten Başkan Fadıloğlu, "Mahalle sakinlerimizin talep ve isteklerini, eksiklikleri dinlemek için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltmek için çalışıyoruz. Şimdiye kadar verilen desteklerle memleketimize hizmet etme onurunu yaşadık. Kırsal mahallelerimizde arazi yollarını açtık, sosyal tesisler inşa ettik. Şu anki ziyaretlerimizin amacı, yeni talepleri, ihtiyaçları ve yaşanan sorunları yüz yüze görüşmek" dedi.

Fadıloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle aday gösterildiklerini ve vatandaşlarla samimi diyaloglar kurarak sorunlara çözüm bulmaya gayret ettiklerini belirtti. Mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Fadıloğlu, ziyaretlerin devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: İHA