Rüyada kedi görmek, rüya tabirlerinde farklı şekillerde yorumlanır. İslami rüya yorumcularına göre, rüyada kedi görmek hizmetçi veya düşman olarak tanımlanır. Genel anlamda rüyada görülen kedi, ev halkından bir kimseye işaret edilmiştir. Kedi rüyasına kederlenmek, hüzünlenmek ya da hastalık manasında tabir eden de olmuştur. Kişinin rüyasında kedi görmesi hilebaz, kurnaz, sinsi bir kimseye işaret sayılır. Bazen ise kötü bir kadın olarak tanımlanır. Rüyada yavru kedi görmek, çocukların mutluluğuna işarettir. Kedinin büyüğü hizmetçiye, yavrusu çocuklara alamettir. Rüyada kedi yavrusu görmeniz malınızın bereketleneceğine işaret eder. Rüyada görülen yavru kediler kişinin kendi ailesiyle yaşadığı mutluluğu anlatır.

Rüyada kedi görmek, bazen uğursuzluğun işareti olarak da yorumlanır. Eğer rüyada kediyi kovalıyorsanız bu iyi anlam taşır. Dişi kedi kötü bir kadını belirtir. Erkek kedi birisini ısırırsa veya tırmalarsa, o kişi hastalanır uzun süre hasta yatar. Kendisinin kedi şekline dönüştüğünü görmek, kötü işlerden geçimini sağlamak demektir.

Rüyada kedi görmek, bazen haksızlığın özürle düzeltileceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının hep yerinde olacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet edebilir.

Rüyada Kedi Görmek, Kişinin Hayatındaki Birçok Şeyi İfade Edebilir

Rüyada kedi görmek, birçok farklı anlama gelebilir. Rüyada görülen kedi, hizmetçidir. Bazı tabircilere göre kedi, rüya sahibinin ev ahalisinden olan bir hırsızdır. Bazı tabircilere göre de dişi kedi, hilekâr kötü bir hizmetçi kadındır. Eğer kedi rüyayı gören bir kişinin etrafında dolaşıyorsa o kişiye hem zararı hem de faydası dokunan bir kişiyi işaret eder. Bir kimseyi rüyada kedi ısırırsa veya tırmalarsa o kimse hastalanır. Eğer bu kedi erkek veya vahşi bir kedi ise bu rüya şiddete tabir edilebilir. Eğer ısıran veya tırmalayan kedi dişi bir ev kedisi olması rüyayı gören kişi bir daha ki sene daha rahat ve güzel bir hayat yaşayacağına tabir edilebilir. Rüyada kedi sattığını gören kişi malını infak edebilir. Eğer bir kimse kendisini kedi eti yediğini görürse, bu kişi büyücülük öğrenir. Kedi olduğunu gören kişi ise hırsızlık ve kendisinde hayır olmayan şeylerle geçimini sağlar. Bir kimse bir eve kedi girdiğini görürse o eve hırsız girer. Bir kediyi kestiğini veya öldürdüğünü ya da tuttuğunu gören kimse, bir hırsızı yakalar ve o hırsıza galip gelir. Kedinin etinden veya yağından bir şey aldığını gören kimse, hırsızın malından veya çalınmış eşyadan bir şey alır.

Muhabir: MEHMET FENER