Siyasi arenada 31 Mart seçim hazırlıkları Türkiye genelinde tüm partilerde aralıksız bir şekilde devam ediyor. Saadet Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını resmi olarak açıkladı. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen özel toplantıda, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da katılımıyla birlikte Birol Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak tanıtıldı.

Toplantıda partililere seslenen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul'un mevcut sorunlarının beklenen düzeyde çözülmediğine dair düşüncelerini paylaştı. Karamollaoğlu, "Ümit ediyorduk ki bu dertler, bu problemler yeni gelen arkadaşlar vasıtasıyla düzelir, geride kalır. Ama maalesef bu beklentilerimiz, arzu ettiğimiz neticeleri doğurmadı." şeklinde konuştu.

Birol Aydın'dan İmamoğlu'na Tepki!

Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Aydın, "İstanbul'un sizlerle kaybedecek bir 5 yılı daha yok." ifadelerini kullanarak İmamoğlu'nun vaatlerini değerlendirdi. Trafik sorunlarından sahipsiz köpeklerin durumuna, ulaşım problemlerinden deprem riskine kadar bir dizi konuda eleştirilerde bulunan Aydın, İstanbulluların beklentilerinin karşılanmadığını savundu.

Saadet Partisi'nin yeni adayı Birol Aydın, İstanbul'un önemli sorunlarına çözüm önerileri sunarak, seçim kampanyasını başlattı. İlerleyen günlerde, diğer partilerin adaylarının da tanıtılmasıyla seçim yarışının daha da kızışması bekleniyor.

Kaynak: HABER 7