2023 Genel seçimlerde büyük sürpriz yaparak beş milletvekili çıkaran Yeniden Refah Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde de başarıyla çıkmak için sahada gece gündüz demeden çalışıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep merkez ile kırsal ilçeleri ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Gaziantep Belediye başkan adayları, sokak sokak gezerek sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamaya özen gösteriyor.

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her mahallede yoğun bir ilgiyle karşılanan Yeniden Refah Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şükrü Yılmaz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sahada Yeniden Refah’a Büyük İlgi (2)

YILMAZ, SEÇİM KORDİNASYON MERKEZİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeniden Refah Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şükrü Yılmaz, Güneş Mahallesinde Seçim Kordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı.

Gaziantep’in her yerinden Yeniden Refah Partisi’ne büyük bir teveccüh olduğunu belirten Yılmaz, “Bizleri bağrına basan Gaziantep halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şükrü Yılmaz

RANTÇI, HEYKELCİ VE ÖRGÜT BELEDİYECİLİĞİ BU MİLLETİN RUHUNA UYGUN DEĞİL

Erbakan hocanın ardından Türkiye’de 3 çeşit belediyecilik ortaya çıktığını belirten Yılmaz, “Birincisi rantçı belediye, ikincisi heykelci belediyecilik ve üçüncüsü örgüt belediyeciliği. Bu üç belediye anlayışı da milli görüş ruhuna ve bu milletin ruhuna uygun belediyecilik değil. Milletimizin milli görüş belediyeciliği ihtiyacı var çünkü milli görüş belediyeciliği demek millete hizmet etmek demektir” dedi.  

Yeniden Refah Seçim Kordinasyon Merkezi Açılışı

 MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ GAZİANTEP’E YENİDEN GETİRECEĞİZ

Projelerini anlatan ve mahallenin sorunlarını dinleyen Yılmaz, Milli görüş belediyeciliğini yeniden başlatmaya talip olduklarını belirterek, “31 Martta milli görüş belediyeciliğini Gaziantep’e yeniden getireceğiz inşallah” dedi.

Muhabir: Bahri Uçar