Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Şahinbey’in gururu yeni hedeflere odaklandı
Geçtiğimiz sezonu Ampute Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Şahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Şampiyon kadrosunu koruyarak takviyeler yapan mavi-beyazlı ekip, Antrenör Fatih Karakuş liderliğinde Akkent Spor Köyü Tesislerinde yoğun bir antrenman programına girdi.
HEDEF YİNE ŞAMPİYONLUK
Yeni sezonda da hedefini zirve olarak belirleyen Şahinbey temsilcisi, hem ligde hem de Avrupa arenasında başarı grafiğini sürdürmeyi amaçlıyor. Takım oyuncuları kondisyon, dayanıklılık ve top kontrolü üzerine yapılan çalışmalarla yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmanın hazırlığı içinde.
ÖRNEK BİR TAKIM
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu sporun her dalında olduğu gibi ampute futbola da desteklerinin süreceğini vurgulayarak, “Bu takım sadece sahada değil, azmiyle ve mücadelesiyle de örnek oluyor. Yeni sezonda da inanıyoruz ki başarılarımız artarak devam edecek.” ifadelerini kullandı.
Şahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, önümüzdeki haftalarda hazırlık maçlarıyla birlikte yeni sezona güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor.
ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ
Antrenör Fatih Karakuş, ise yaptığı açıklamada, “Şampiyon bir takım olarak çıtayı daha da yükseltmek istiyoruz. Oyuncularımız büyük bir özveriyle çalışıyor. Bu sezon da Şahinbey’i ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi.
Takım kaptanları da yeni sezon öncesinde morallerinin yüksek olduğunu belirterek, taraftarlara her zaman olduğu gibi destek çağrısında bulundu.
 
                            





 
         
         
         
         
         
        