Şampiyonanın galibi WCM Elif Zeren Yıldız, şampiyonluk kupasını alırken duygusal bir an yaşayarak, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara armağan etti.

Türkiye Satranç Federasyonu'nun Arzum sponsorluğunda ve Şehitkamil Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada, birinciliği WCM Elif Zeren Yıldız elde etti. İkinci sırayı WFM Sude Hereklioğlu, üçüncülüğü ise WCM Ceren Tırpan ve WFM Yulia Gökbulut paylaştı.

ÖDÜL TÖRENİ, BİRÇOK ÖNEMLİ İSİMİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Levent Demir, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Rahmi Açıkkol, Arzum Pazarlama Direktörü Seda Simur Büyükkucak ve birçok sporcu, antrenör ve veli katıldı.

TSF BAŞKANI GÜLKIZ TULAY'DAN KUTLAMA VE TEŞEKKÜR MESAJI

2024 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları kutlayan Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, başarıların kendilerini gururlandırdığını ifade etti. Yerel yönetimlerin desteğinin önemine vurgu yaparak, Şehitkamil Belediyesi'nin mükemmel ev sahipliğine teşekkür etti ve iş birliklerini sürdürmeyi diledi.

DEPREMDE KAYBETTİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUM

Şampiyonluk kupasını alırken duygusal anlar yaşayan WCM Elif Zeren Yıldız, ödül töreni sonrasında yaptığı açıklamada, büyük bir mutluluk ve gurur yaşadığını belirtti. Depremde kaybedilen vatandaşlara duyduğu saygıyla şampiyonluğunu onlara armağan etti. Organizasyonun kusursuz bir şekilde gerçekleştirildiğine dikkat çeken Yıldız, Şehitkamil Belediyesi ve TSF'ye teşekkürlerini iletti ve Türk kadınının gelecekteki başarıları için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Editör: Mehmet FENER