“Okullar Arası Gençler Grup Yüzme Bölge Birinciliği Müsabakası” Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. SANKO Okulları Genç Kız Takımı bölge ikinciliği, Genç Erkek Takımı ise bölge üçüncülüğü kazandı.

Genç Kızlar Bölge İkincisi, Genç Erkekler Bölge Üçüncüsü Oldu

SANKO Okulları öğrencilerinden Beril Tanrıtanır, Defne Su Demirbakan, Duru Kayın, Nehir Kelleci, Cansu Yıldırım ve Eylül Uğurluer’den oluşan Genç Kız Takımı bölge ikinciliği, Kadirhan Sağlam, Ali Emre Simitçi, Mustafa Kerem Kaya, Ertan Emre Alageyik ve Fahri Tuna Suat’ın yer aldığı Genç Erkek Takımı bölge üçüncülük kupasının sahibi oldu.

SANKO Okulları Öğrencileri 46 Madalya Kazandı

SANKO Okulları öğrencileri, bireysel yarışlarda da kendilerini gösterdi. Öğrenciler, 9 altın, 17 gümüş, 20 bronz olmak üzere toplam 46 madalya kazandı.  

Asyalı: Bursa’da Düzenlenecek Yarışmada Başarılar Diliyorum

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerinin yüzme yarışlarında gösterdikleri performansla gurur duyduğunu söyledi. Asyalı, öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik etti. Asyalı, “23-25 Şubat 2024 tarihlerinde Bursa’da yapılacak olan Okullar Arası Gençler Türkiye Yüzme Birinciliği Müsabakasında okulumuzu ve şehrimizi temsil edecek olan her iki takımımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Bahri Uçar