Şanlıurfa'nın Bozova ilçesindeki, 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hasar gördüğü iddia edilen tek katlı bir ev, çöktü. Evde bulunan 10 kişiden 2’si hayatını kaybetti, 8’i yaralandı.

Şanlıurfa'da Ev Çöktü: Ölü ve Yaralılar Var

Urfa’nın Bozova ilçesine bağlı Deliler Mahallesi’nde, 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hasar gördüğü iddia edilen tek katlı bir ev, sabah saatlerinde çöktü. Evde bulunan 10 kişiden 2’si hayatını kaybetti, 8’i yaralandı.

Şanlıurfa'da Ev Çöktü Ölü Ve Yaralılar Var

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göçük altında kalan Serdar (38), Fatma (38), Ahmet (15), Ayça (12) ve Açelya Urak (8) ile Dilber (34), Adem Arda (13) ve Emre Tuna Bozkurt (10) kendi çabalarıyla enkazdan kurtuldu.

Urfa'da Bir Ev Çöktü 2 Ölü, 8 Yaralı

Ekipler, başlattıkları arama-kurtarma çalışmaları sırasında Serap Urak'ın (49) cansız bedenine ulaştı. Yaralı olarak çıkarılan Cemile Arıkan (56) ise kaldırıldığı Bozova Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hasar gördüğü belirlenen evde Cemile Arıkan’ın (56) yalnız yaşadığı ve çocukları ve torunlarının Osmaniye'den ziyarete geldiği öğrenildi.

Kaynak: AA