ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILMIŞTI

Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şahinbey Geleneksel Spor Merkezi'nin açılışı sporcular, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katılımıyla yapılmıştı.

Şahinbey Belediyesi tarafından Yeşilvadi Millet Bahçesi içerisine yapılan Şahinbey Geleneksel Spor Merkezi'nin açılışı törenle yapıldı. İçerisinde at binme, okçuluk, aba güreşi, yağlı güreş gibi geleneksel spor etkinliklerinin profesyonel bir şekilde gerçekleştirilebildiği merkezin açılışına kent protokolü, sporcular, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.

ŞENCAN’DAN OKÇULUK TESİSİ ELEŞTİRİSİ

 Şencan

Şahinbey Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Hasan Şencan sosyal medya hesabından Şahinbey Geleneksel Spor Merkezi’ne yönelik eleştirisine bir yenisini daha ekledi. İlk süreçte yaptığı eleştiri birçok kesim tarafından tepki alırken, konuya dair yaptığı yeni paylaşım da Gaziantepli vatandaşların tepkisine sebep oldu. Şencan, “Erdoğan’ın oğlu mutlu olsun diye, Gaziantep halkının boğazından kısıp Bilal Erdoğan’a milyonluk oyun parkı yapan zihniyetin adıdır, AKP” açıklamasında bulundu.

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

 1

Şencan’ın yaptığı açıklamaların ardından birçok vatandaş bu açıklamalara tepki gösterdi. Bir vatandaş, “Böyle şeyleri eleştirmek CHP'ye bir şey kazandırmaz aksine kaybettirir. Ben CHP'ye oy veren bir vatandaş olarak bu hafta sonu oradaki yağlı güreş festivalini izledim ve gerek tesisi gerekse etkinliği çok beğendim. Yaptırılan rakam ise çok uçuk değil. Teşekkürler Mehmet Tahmazoğlu” ifadelerini kullandı.

“GÜLŞEN’E NE KADAR VERDİNİZ?”

 2

CHP’li Şehitkamil Belediyesi İmam Hatiplilere hakaret ettiği gerekçesiyle göz altına alınarak daha sonra ise serbest bırakılan şarkıcı Gülşen’i Gaziantep’e getirerek 19 Mayıs Gençlik Konserleri kapsamında konser organizasyonu düzenlemişti. Hasan Şencan’ın Okçuluk tesisi eleştirisinin altına yorum yapan diğer bir vatandaş ise bu konseri örnek göstererek, “Gaziantep halkının boğazından kısıp Gülşen getirmek adına festival alanı yapan başkandan daha hayırlı bir iş. Gülşen'e ne kadar verdiniz? Halkın milletin vergisinden kaç para çıktı?” dedi.

Muhabir: BAHRİ UÇAR