Bahar, Sandık Kokusu ve Kızılcık Şerbeti dizileri ile reyting rekorları kıran Show TV, sevilen Bu Sabah, Aslı Hünel İle Gelin Evi, Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, Güldür Güldür Show, Cumartesi Sürprizi, Pazar Sürprizi, Show Ana Haber ve Hafta Sonu Ana Haber ile de başarısına başarı katıyor. Günün her saati, istediğiniz her yerden canlı izleyebileceğiniz Show TV'nin canlı yayın linki ve yayın akışı haberimizde...

Bizim Köyün Şarkısı filmi konusu ve oyuncu kadrosu Bizim Köyün Şarkısı filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Show TV, 1 Mart 1991'de Erol Aksoy, Dinç Bilgin, Haldun Simavi ve Erol Simavi tarafından yayın hayatına başlayan ulusal televizyon kanalıdır. 'Bir Başka Alem!' sloganıyla Fransa'da kurulan kanal ikinci yıl dönümünde Türkiye'de yayın yapmaya başlamıştır. Bu yenilikle birlikte kanalın yayın içeriğinde büyük bir değişime gidilirken, ilk defa 2 Mart 1992 tarihinde yayınlanmaya başlayan Show Ana Haber sunuculuğu için başarılı gazeteci Mehmet Ali Birand getirilmiştir.

1992-95 yılları arasında Mehmet Ali Birand'ın sunumuyla yüksek izlenme oranlarına ulaşan Show Ana Haber'i 1995-96 yılları arasında Gülgün Feyman, 1996-2002 yılları arasında Reha Muhtar sunmuştur.

2000 yılında Mehmet Emin Karamehmet tarafından satın alınan kanala 18 Mayıs 2013 tarihinde TMSF tarafından el konuldu. Show TV ile birlikte o dönem Karamehmet'in sahip olduğu 360 TV, Digitürk, Alem Fm, Lig Radyo, Akşam Gazetesi, Güneş Gazetesi ve BMC şirketlerinin yönetimi de TMSF'ye geçti.

TMSF'nin ardından Çukurva Holding ve Cinner Yayın Holding arasında yönetim bir süre el değiştirdikten sonra 5 Haziran 2015 tarihinde mahkeme kararı ile Show TV resmi olarak Ciner Yayın Holding'e verildi.

Show TV HD kanalı 4 Ocak 2011 yılında HD yayın faaliyetlerine başladı. 3 yıl boyunca sadece Digiturk üzerinden belli programları yüksek çüzünürlükte yayınlayan kanal 12 Ocak 2014 yılından itibaren Turksat 4A uydusunun aktif edilmesiyle Show Tv ile eş zamanlı HD yayın yapmaya başlamıştır.

Show TV yayın akışı listesinde eğlence, dizi, yaşam, yarışma, spor, canlı maç, canlılar ve bilim belgeselleri, yemek programları, gezi ve aktüalite programları yer almaktadır.

TV rehberi olarak haftalık yayın akışındaki programlar ve günlük dizilerinden bazıları: Çukur, Zemheri, Ramo, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Zahide Yetiş'le, Kuaförüm Sensin, Güldür Güldür Show, Kendine İyi Bak, Hayat Güzeldir, Pazar Sürprizi.

Eski yıllarda popüler olmuş programlardan bazıları:

Teke Tek, Ali Kırca ile Siyaset Meydanı, Ceviz Kabuğu (Hulki Cevizoğlu), Ateş Hattı (Reha Muhtar), Hugo (Tolga Gariboğlu), Televole (Melih Gümüşbıçak), Film Gibi (Sinan Çetin), Acun Firarda (Acun Ilıcalı), Rüstem Batum Show (Rüstem Batum), Bugün Ne Giysem? (Uğurkan Erez), Wipe Out (Asuman Krause), Adını Feriha Koydum, Pis Yedili, Emret Komutanım, Suskunlar, Biri Bizi Gözetliyor (Acun Ilıcalı ve Öykü Serter), Fear Factor (Acun Ilıcalı)

SHOW TV PROGRAMLARI

SHOW TV DİZİLERİ


SHOW TV CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.


Editör: Mehmet FENER