Sivasspor, kendi evinde Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda gerçekleşecek bu kritik mücadele, futbolseverleri heyecanlandırırken, maçın hakem kadrosu da merak konusu.

Saat 13.30'da başlayacak müsabakayı yönetecek olan hakem Kadir Sağlam, deneyimi ve tarafsızlığı ile dikkat çekiyor. Sağlam'ın yardımcılıklarını ise Kamil Çetin ve Ogün Kamacı üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Burak Olcar görev alacak.

Teknolojinin futboldaki rolü artarken, müsabakalarda adeta bir hakem ekibi daha devrede. VAR (Video Yardımcı Hakem) sistemi, maçlardaki kararları desteklerken, Sivasspor-Gaziantep FK maçında bu kritik role Koray Gençerler getirildi. Gençerler'e AVAR (Asistan Video Yardımcı Hakem) pozisyonunda Ömer Faruk Turtay ve Serkan Çimen eşlik edecek.

Türkiye futbolunun iki güçlü takımının mücadelesini yönetecek hakem kadrosu, adil ve tarafsız bir müsabakanın teminatı olarak göze çarpıyor. Futbol tutkunları, Sivasspor ile Gaziantep FK arasındaki bu kritik mücadeleyi heyecanla beklerken, hakem kadrosunun da adaleti sağlama konusundaki hassasiyeti takdirle karşılanıyor.

Sivasspor-Gaziantep FK karşılaşması, hem takımların sıralamadaki yerini güçlendirmek, hem de futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatmak adına büyük önem taşıyor. Türk futbolseverleri, bu mücadeleyi bekleyişle sürdürürken, heyecanın ve rekabetin zirve yapacağı anları yaşamaya hazırlanıyor.

Kaynak: İHA