Survivor 2024 All Star’da heyecan ve gerilim devam ediyor. TV8 ekranlarında izlenme rekorları kıran yarışma programında dokunulmazlık oyununda Yunus Emre ve Ogeday arasında büyük bir kavga yaşandı. Acun Ilıcalı ise Yunus Emre’ye diskalifiye sinyali veren sert sözler söyledi.

KAVGA ÇIKTI

Dokunulmazlık oyununda rakibi Ogeday’ın önünde durduğunu iddia eden Yunus Emre, sinirlenerek Ogeday’a tepki gösterdi. Ogeday ise "Ağlama oyna" diyerek Yunus Emre’yi provoke etti. Oyun bittikten sonra Yunus Emre, Ogeday’a "Önümde senin gibi iskele babası vardı" diye hakaret etti. Ogeday da "Ben başkalarına benzemem. Terbiyeli ol. Burada böyle yapıp sonra köşede herkesten özür diliyorsun. Bana el kol uzatma işleri yemez. Ben bilerek önünde durmadım, senden özür dileyecektim ama sen hemen kötü söze başvurdun" diye karşılık verdi.

ACUN ILICALI: PROBLEM SENDE

Dokunulmazlık oyununda çıkan kavgayı ada konseyinde gündeme getiren Acun Ilıcalı, Yunus Emre’ye çok sert çıktı. Yunus Emre’nin her gün farklı bir olaya karıştığını söyleyen Acun Ilıcalı, "Herhalde sonunu getiremeyeceksin gibi. Bir insan bir insanla problemliyse bu dünyanın en normal olayıdır, iki insansa olabilir diyebilirim, 3 insanla ile ya adama bir şey mi var derim. 4. ile problemliyse problem bu adamda derim, 5. ile problemliyse kafası gitmiş derim 6. ile problemliyse ümitsiz vaka derim. Değişik insanlarla problem yaşıyorsun çünkü problem sende. Konuları uzattıkça uzatıyorsun. Bitirim bitirim yürümeler yapıyorsun. 3-4 kişi seni tutmaya çalışıyor. Keşke bıraksalardı da ne yapacaksın merak ediyorum. Seni anlamsız hareketlerini seyrettim" dedi. Acun Ilıcalı’nın bu sözleri Yunus Emre’yi diskalifiye edeceğinin sinyalini verdi.

Kaynak: KARAR