24 Haziran günü başlayan yaz transfer döneminde birçok takım farklı transferler gerçekleştiriyor. Henüz transfer dönemi bitmemiş olsa da Gaziantep FK 1 transfer açıklayabildi. Gaziantep FK’lı taraftarlar ise transfer açıklamasını merakla bekliyor.

HEDEF AVRUPA DEMİŞTİ

Memik Yılmaz

Geçtiğimiz sezonu son haftalardaki bol gollü iyi performanslarıyla ligde kalmayı başararak bitiren Gaziantep FK, yeni sezon için önemli hedefler koydu. Geçtiğimiz aylarda Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz tarafından yapılan açıklamada, önümüzdeki dönemlerde hedeflerinin Avrupa olduğu dile getirildi.

DENGELİ BİR TRANSFER POLİTİKASI

Selçuk İnan

Bunun yanı sıra Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan ise dengeli bir transfer politikası izleyeceklerini ve ihtiyaçlarına yönelik transferler yapacaklarını geçtiğimiz günlerde söylemişti.

BİRÇOK İSİM KONUŞULUYOR

Transfer

Gaziantep FK henüz sadece 1 transfer açıklaması yapmış olsa da kamuoyunda birçok farklı isimler masaya oturulduğu ve oturulacağı konuşuluyor. Özellikle kaleci transferini önemseyen Gaziantep FK’nın ön libero ve santrafor adaylarının olduğu da iddia edildi.

TARAFTAR AÇIKLAMA BEKLİYOR

Bolu Kampı

Sosyal medya üzerinden görüşlerini dile getiren Gaziantep FK’lı taraftarlar ise “Transfer dönemi başlayalı neredeyse 1 ay olacak ve henüz sadece 1 transfer açıklaması yapıldı” gibi söylemlerde bulundu. Gaziantep FK’lı taraftarların talebi en kısa zamanda transferin yapılması ve transferlerin Bolu kampında yerini alması yönünde.

Kaynak: Mehmet Fener